kaartverkoop

Wilt u meer weten over onze kaartverkoop en prijzen, uw bezoek aan een voorstelling of een cadeaubon verzilveren? We hebben de mogelijkheden, service en huisregels voor u op een rij gezet. Kijk bij de tarieven van Chassé Cinema voor meer informatie over de kaartverkoop bij filmvertoningen.

openingstijden

Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur. 

De balie is bij films een half uur en bij theatervoorstellingen één uur voor aanvang geopend. 

theater 076 530 31 32
cinema 076 530 31 31
bespreekbureau@chasse.nl

zomer openingstijden

Van maandag 1 juli tot en met zaterdag 17 augustus 2019 is het bespreekbureau van het Chassé Theater beperkt geopend. Wij staan u graag te woord (zowel telefonisch als aan de balie) op dinsdag en donderdag van 12.00 tot 17.00 uur én een half uur voor aanvang (film)voorstellingen.

online kaarten kopen 
Tot en met zondag 16 juni kunt u theaterkaarten enkel reserveren via chasse.nl of via een bestelformulier, verkrijgbaar bij het bespreekbureau. U kunt het formulier ook downloaden via chasse.nl/bestelformulier. Vanaf maandag 17 juni kunt u ook telefonisch of aan de balie kaarten kopen voor seizoen 2019-2020 

Plaatsbewijzen reserveren kan 24 uur per dag op deze site. U kunt betalen met iDEAL, creditcard, Nationale Bioscoopbon, Podium Cadeaukaart en speciaal voor Belgische bezoekers: Direct Debets en Mistercash. Na het versturen van de bestelling ontvangt u binnen enkele minuten een bevestiging met uw rij en stoelnummer(s) in de betreffende voorstelling(en). Heeft u gekozen voor een elektronisch plaatsbewijs, dan ontvangt u deze als bijlage. Let op, u ontvangt 1 A4 per plaats/stoelnummer. Wilt u plaatsbewijzen per post ontvangen, dan betaalt u € 4 extra per reservering. De verwerkingstijd voor het versturen is gemiddeld een week.

pin only

Het Chassé Theater is overgegaan op een volledig ‘cashless’ betaalsysteem. Deze overgang houdt in dat uw theater- & cinemakaarten bij het bespreekbureau, uw eten en drinken aan de bar, in de snoephoek en in onze restaurants niet meer met contant geld betaald kunnen worden. U kunt overal contactloos betalen of pinnen. meer informatie